Sunteți în căutarea unor servicii de consultanta si tehnologie pentru sustinerea sistemelor existente software si hardware? Echipa noastră vă pune la dispoziție servicii de suport tehnic și asistență tehnică pentru toate tipurile de echipamentele de birou (calculatoare, imprimante, servere, rețea, routere).

Datorită cunoştinţelor vaste legate de echipamentele pe care le dețineți, putem identifica rapid si prompt cauza problemelor. Atunci când este necesar, asigurăm suport/asistență şi interventie rapidă pentru ca echipamentele dumneavoastră să fie funcţionale.

Mai mult decat atat, suntem în măsură să oferim suport tehnic pentru orice firma, indiferent de marimea acesteia. Aceasta poate fi benefică atât pentru firme mici, cat si pentru corporatii. Echipa noastra are capacitatea de a oferi suport tehnic rapid la nevoile tehnice, sa eficientizeze timpii morti in asa fel incat sa aduca profit afacerii dv.

Am acumulat competentele tehnice necesare pentru a va aduce optimizari inovative sistemelor dumneavoastră. In acest sens, va oferim servicii de consultanta pentru:

  • Implementarea si utilizarea optima a solutiilor noastre
  • Implementare si customizarea altor sisteme informatice
  • Dezvoltarea de solutii software adaptate nevoilor dvs,

Serviciile noastre urmaresc optimizarea proceselor si resurselor din companii si organizatii publice.

Prin consultanta IT oferim suport informational de specialitate companiilor. Consultanta IT contribuie semnificativ la obtinerea unui avantaj competitiv prin identificarea celor mai adecvate solutii de exploatare a infrastructurii IT si valorificarea noilor tehnologii. Consultanta it este indicata ori de cate ori informatiile solicitate stau la baza unor decizii cu un nivel de importanta ridicat, care vor influenta semnificativ bugetul si/sau activitatea companiei. Va oferim :

  • Informatii referitoare la solutii tehnice optime si schemele de cost aferente;
  • Architectura, planificare si design pentru retele si sisteme IT – servicii it complete, incluzand documentatie si specificatii tehnice si functionale, schematizari, design de sistem si dezvoltare prototip;
  • Informatii privind solutii software, atat licentiate cat si open source;
  • Informatii utile in realizarea noilor investitii in echipamente IT;