Informatia este o valoare cu o importanta deosebita pentru o persoana fizica sau pentru o organizatie si, in consecinta, necesita o protectie adecvata. Securitatea informatiei protejeaza informatia de o gama larga de amenintari. In acest context, securitatea informatiei este caracterizata ca fiind cea care asigura si mentine urmatoarele:

 

  • confidentialitatea: asigurarea faptului ca informatia este accesibila doar persoanelor autorizate;
  • integritatea pastrarea acuratetei si completitudinii  informatiei  precum  si  a  metodelor de procesare;
  • disponibilitatea: asigurarea faptului ca utilizatorii autorizati au acces la informatie si la resursele asociate atunci cand este necesar.

Noi venim in sprijinul clientilor cu solutii optime pentru fiecare situatie particulara, indiferent de complexitatea ei, pentru o protectie maxima a datelor si informatiilor. Esenţială este şi opţiunea de backup şi restore care permite organizaţiilor să-şi îmbunătăţească semnificativ activităţile de  protecţie a datelor.

 

Cresterea exponentiala a volumului de date si exigentele tot mai ridicate privind eficienta activitatilor curente au condus la transformarea back-up-ului intr-o solutie elementara. Pe de alta parte, complexitatea, distribuirea geografica si eterogenitatea mediilor informatice au determinat evolutii semnificative ale solutiillor de backup actuale, asa incat acestea sa se poata integra cu mediile informatice existente.

O solutie optima de back-up este aceea care reuseste in cel mai scurt timp sa salveze structurat si in completa siguranta un volum cat mai mare de date. Sistemul de back-up confera securitatea datelor, redundanta, portabilitate si un grad maxim de disponibilitate pentru utilizatori, traducandu-se printr-o crestere globala a productivitatii.

Apeland la profesionistii nostri puteti sa investiti intr-o solutie optima, care sa va ajute sa asigurati atat stocarea cat si securitatea datelor. Noi va ajutam sa identificati solutia optima de stocare a datelor fie ca este vorba despre datele personale cat si cele ale companiei dumneavoastra.

Avantaje:

  • Sincronizarea datelor utilizatorului care foloseste mai multe dispozitive legate la cloud (de ex. un smartphone, o tableta, un notebook, dar si un PC) este simplificata
  • Documentele online din cloud se pot prelucra cu ajutorul unor aplicatii web
  • Viteza de calcul si capacitate de stocare sporite, dar fara investitii in propria configuratie
  • Datele nu pot fi furate, purtatorul de date nu se poate defecta etc.

La cerere, va putem trimite informatii suplimentare despre aceasta solutie. Pentru a obtine informatii suplimentare, va rugam, completati formularul de contact.