Web HostingWeb hosting

NXTnet oferă găzduire pagini web, găzduire domenii, înregistrare domenii și certificate SSL. Planurile noastre de găzduire fac NXTnet să fie cel mai bun loc unde să vă găzduiți site-ul web al afacerii dumneavoastră. Echipa noastră de suport vă va ajuta chiar dacă sunteți începător la găzduire site-uri web, găzduire domenii, înregistrări domenii și certificate SSL. Noi vă oferim soluția completă de la înregistrare domenii, găzduire pagini web până la implementarea și promovarea lor.

Prezenţa continuă a site-ului tău în online este indispensabilă pentru vizibilitatea şi succesul lui. De aceea, la NXTnet, ne asigurăm că site-ul tău web are parte de găzduire profesională şi servere performante.

 

Creare siteCreare site

Soluţii profesioniste de creare site, consultanţă şi optimizare Google, dezvoltare de magazin virtual, proiectare şi realizare de aplicaţii web şi portaluri cu un nivel ridicat de complexitate, mentenanţă şi suport tehnic pentru aplicatii web.
Unul dintre cele mai importante aspecte este modul în care vă faceţi cunoscută pe internet afacerea dumneavoastră.

  • Un site prezintă activitatea firmei
  • Un web design atrăgător face ca site–ul să aibă impact asupra vizitatorilor
  • Site–ul de prezentare al firmei trebuie promovat şi optimizat pentru rezultate de top în motoarele de căutare
  • Prin serviciile noastre de creare site, site–ul poate fi un instrument de marketing.
  • Dacă aveţi deja un site, dar nu sunteţi mulţumit de aspectul acestuia, vă putem reface acel site încât să corespundă exigentelor dumneavoastră

 

Vă oferim servicii profesionale pentru întreţinerea / actualizarea site-ului dumneavoastră.
Fie că este vorba despre adăugarea de produse pentru site-ul dumnveavoastră de comerţ electronic, sau pur şi simplu aveţi nevoie de un webmaster care să schimbe o poză, o promoţie sau un număr de telefon, la noi gasiţi soluţia.
Intreţinerea unui site poate presupune:
– modificarea conţinutului site-ului, în funcţie de dorinţele dumneavoastră;
– actualizarea permanentă a site-ului: adăugare/modificare produse, preţuri, poze, texte etc.;