Avand o experienta de 15 ani, NXTnet ofera servicii de externalizare IT adaptate nevoilor companiilor de orice marime, care castiga mai multa stabilitate si eficienta pentru cresterea business-ului. Solutiile IT și suportul tehnic reprezintă o parte din afacerea ta și nu se poate fără ele. Infrastructura IT poate deveni de încredere și eficienta. Noi nu recomandam o singură soluție aplicabilă tuturor. O infrastructură IT pe care să te poti baza este personalizată, o arhitectura bazată pe nevoile dvs., proiectată după analize aprofundate, special realizată pentru un anumit set de circumstanțe și provocări. Acest lucru asigură soluții fiabile și rentabile pentru viitorul afacerii care va implica mult mai mult decat o camera plină de servere și un sistem de operare instalat de tip kit.

Clientii nostri pentru solutii IT se regasesc in domenii variate si sunt de dimensiuni diferite avand echipamente care constau in 10 calculatoare sau in parcuri IT in adevaratul sens al cuvantului.

Solutiile IT necesare fiecarui client sunt stabilite in urma unei analize a nevoilor identificate pentru acesta inca de la prima discutie, iar livrarea solutiilor IT incepe la momentul decis de comun acord.

Oferim solutii IT pentru companii in scopul imbunatatirii si usurarii muncii departamentelor acestora, in scopul facilitarii comunicatii interdepartamentale sau exterioare, asigurand o buna desfasurare a activitatii, asigurand confidentialitatea si garantia pastrarii datelor.

O solutie IT vine intotdeauna la pachet cu implicarea echipei alocate atat prin interventie directa, cat si prin ajutor si recomandari cu privire la adaptarea unor solutii IT inovative conforme cu rapiditatea evolutiei tehnologiei.